yoga50up.nl

energetische coaching

Wanneer we ouder worden krijgen we naast veel mooie dingen ook te maken met verlies. Dit kan verlies zijn van een beroepsomgeving of gezondheid, maar ook verlies van dierbaren of verwachtingen over de toekomst. Als dit ertoe leidt dat je niet lekker in je vel zit, kan energetische coaching bijzonder waardevol zijn.

 

In een sessie praten we over wat jou op dat moment bezighoudt en 'lees' ik je energielichaam met mijn handen. Zo komen we tot inzicht in plekken in het lichaam die meer balans kunnen gebruiken. Daarnaast reinig ik je energielichaam en breng ik het weer in evenwicht. De behandeling wordt door velen als liefdevol ervaren.

 

In energetische coaching combineer ik mijn kennis van coaching met healing. Healing betekent letterlijk 'heel worden' en draagt bij tot  bewustwording- dan wel acceptatieprocessen. Deze hangen meestal ook weer samen met fysieke gezondheid. Een behandeling duurt ongeveer 60 min.

 

Mijn standaard eigen bijdrage is 35€. Vaker komen? Een 5-rittenkaart kost 100€. Heb je vragen of wil je een afspraak? Je kunt me bereiken via irma@yogamamma.nl of 06-21947450